YANGıN KAPıSı TEMEL AçıKLAMASı

yangın kapısı Temel Açıklaması

yangın kapısı Temel Açıklaması

Blog Article

Yangın sırasında ilk akla mevrut güvenliktir. Asayiş hususunda yangının başlangıcından son aşamasına derece nöbetlevselliğini kullanacak olan ekipmanların başında yangın bapları gelmektedir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da beyan etmek, elbette davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Böylecene imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Kötü ve Alev Geçirmez Kapılar: Kötü ve alaz geçirmez baplar, yangının taçı nöbet yamanın da geçişini karışmak karınin tasarlanmıştır.

örneğin önüne yüzıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan cidarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve şifahane kabilinden” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan konu olmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan yaygın kullanılır.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Yangın Kapısı Fiyatları Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde kırmızıır.

Yangın Yayılmasını Arama Buyurmak: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının hızla büyümesini önler ve yangının daha çokça meydanı etkilemesini sınırlar.

Açılıp - kapanma işlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu kondisyon yoklama edilmelidir. 

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış bapsı namına yapı misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince ciğermimarisı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna destelı olarak daha ehven olmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yanı esna opsiyonel olarak kızılınan hidrolik sektör ile henüz sık yararlanma esenlanabilir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolay açılabilmektedir.

Report this page